jueves, 29 de abril de 2010

CURS D¨ASTROLOGIA

He pensat que una bona manera de començar a comunicar-me és publicant un curs bàsic d´Astrología perquè tothom pugui fer una interpretació,encara que sigui molt bàsica i esquemàtica de la seva carta astral.
Astrologicament, si volem tenir una informació significativa i personalitzada de nosaltres mateixos,hem d´interpretar la nostra CARTA ASTRAL.
La CARTA ASTRAL és un mapa o dibuix de com estaba el cel, vist desde el nostre lloc de naixement a l´hora i día en que varem neixer.
Una persona nascuda a l´Hospitalet el dia 3 de gener del 1954 a les 15 hores i tres minuts tindrà una disposició dels planetes al cel diferent d´una altra persona nascuda en un altre indret, en un dia i una hora diferent.
Així, una interpretació astrològica SIGNIFICATIVA s´ha de basar en aquest dibuix. Avui en día hi ha programes d´Astrología capaços de generar aquest dibuix amb tota exactitud. Aconseguir la nostra CARTA ASTRAL personalitzada és relativament senzill.

2 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Es un tema muy interesante y curioso, as echo un “blog” que se sigue con mucho interés. Mi fecha de nacimiento es 12/de febrero, nací por la mañana, mas o menos alas 11 h, en “Jaraicejo” (Cáceres).
    Saludos

    ResponderEliminar